Dessuten ser de ut som små soler , altså perfekte å servere til påske.Om du vil prøve trenger du følgende;
115g smør / 115g de mantequilla
70g melis / 70g de azucar glace
en klype salt / un pincho de sal
2ts vaniljeessens / 2cdtas de extracto de vanilla
175g mel / 175g de harina
lemoncurd / lemoncurd
Begynn med å sette ovnen din på 180 grader. Ha smøret ditt i bakebollen og pisk det ett par minutter. Ha så i salt,vaniljeessens og melisen og pisk videre til alt er godt blandet.
Sikt så inn melet litt etter litt og pisk det hele til massen begynner å samle seg til en deigklump. Ser det veldig tørt ut ha i en teskjee eller to med vann slik at du får samlet det hele til en fast deig.
Trill så kuler på størrelsen med en nøtt av deigen og sett dem med god avstand på en bakepapirkledt bakeplate. Jeg fikk 28 kuler ,altså 28 kjeks ut av deigen.
Sett så brettet midt i ovnen på 180 grader og stek i 5 minutter. Etter 5 minutter åpner du døren og drar ut stekebrettet og trykker en grop midt i hver av kjeksene ved hjelp av ett melonjern,skyv brettet inn igjen og stek i 5 minutter.
Så gjentar du den samme prosessen og deretter steker du kjeksene ferdig i ytterlige 5 til 8 minutter, altså tilsammen steker du kjeksene i 15-18 minutter, når kjeksene blir gyllene er de ferdige.
Da er alt klart for å sette seg ned med en kopp te og nyte uimotståelige gode lemoncurdkjeks, forhåpentligvis i nydlig påskesol.Oppbevar kjeksen i en tett boks, pass på å legge matpapir imellom lagene så kjeksene ikke klistrer seg sammen.
Håper du ble fristet, om du prøver deg på disse hører jeg gjerne fra deg enten her på bloggen eller på instagram i løpet av påsken.
Følg med på bloggen fremover for flere ideer til påskekosen. Eller du kan også følge meg under min påske i Norge på instagram, Bakemester Snipp er navnet der også.
Ha en fin påskedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario