Denne blir såpass høy at den fint kan deles i tre deler. Til fyllet denne gangen brukte jeg melkesjokoladefluff som du kan lage etter denne oppskriften. Synes det er greit med melkesjokoladefluff i barnekaker , da dette er noe som alltid faller i smak hos den yngre garde. I tillegg hadde jeg i hermetiserte fersken, friske bringebær og jordebær samt noen sjokoladeknapper for litt krønsj.
Hvor mye du skal ha i av hver må du nesten bare se ann , men husk å ikke lage fyllet for høyt da blir kaken din veldig ustabil og det blir vanskelig å smøre den opp med smørkrem. Så ble kaken smurt med smørkrem og deretter trekt med rosa sukkerpasta som jeg hadde farget på forhånd.
Hadde problemer med å få den rett og pen, mest på grunn av varmen. Å dekorere kaker når termostaten runder 30 tallet ute er ikke ideelt. Jeg modelerte en sittende Kitty som fikk plass på ett rødt teppe, og lagde to border av rosa blomster rundt kaken både oppe og nede.
Bursdagsbarnets navn i sjokoladebokstaver fikk også plass på kaken. Hadde dessuten en hjertekjeks på pinne liggende som jeg trekte med den samme rosa sukkerpastaen som kaken og satte på tallet 4.
Kitty fikk også selskap av en rosa sommerfugl og noen grønne blomster , mest for å bryte fargeskalaen på kaken litt. Som sagt medium fornøyd med denne personlig, men bursdagsbarnet var fornøyd og det er jo hovedsaken. Håper du ble inspirert til å prøve.For mere inspirasjon følg meg gjerne på instagram heter Bakemester Snipp der også.
Kjempeflott !
ResponderEliminar-du er altfor streng med deg selv ;-)
Ser at det er noen skjønnhetsfeil men hvem har ikke det, veldig vanskelig å få til pynten 100% og særlig trekke kaker pent, ser på de bloggene hvor det ser perfekt ut at de bruker veldig tykt lag med sukkerpasta og med tanke på sukkerinnholdet er det ikke noe lurt.
Lager du foresten sukkerpastaen selv ?
Ha en fin fortsatt fin dag og glder meg til å se flere Kaker ;-)
Hei Hege
EliminarTakk for det, har en tendens til å være veldig selvkritisk ,men misforstå meg rett er fornøyd altså ,det er bare det at noen ganger ser kakene annerledes ut i hodet mitt. Noen ganger lager jeg sukkerpastaen selv, oppskriften er på bloggen, andre ganger kjøper jeg,særlig om jeg skal ha svart det er umulig å få det pent.Flere kaker kommer fremover. Ha en super dag!