200g mørk sjokolade / 200g de chocolate negro
50g smør / 50g de mantequilla
2 egg / 2 huevos
1ts vaniljesukker / 1 cucharadita de azucar vanillado
1klype salt / 1 pincho de sal
1dl mel / 1 dl de harina
0,5 ts bakepulver / 0,5 cucharadita levadura Royale
2dl sukker / 2dl de azucar
Begynn med å smelte smøret ditt i en tykkbunnet kjele, rør så inn sjokoladen litt etter litt slik at den også smelter.
Ha så i sukker ,salt ,vaniljesukker og eggene dine. Rør kraftig til du får en tykk grøtete røre, til slutt sikter du i hvetemelet. Rør godt hele tiden slik at røren ikke klumper seg,den skal bli veldig tykk og seig.
Bruk så ett par spiseskjeer og sett ca1 spiseskje med røre ,for hver kjeks, på platen .Ha god avstand mellom hver kjeks da de flyter ut under steking,jeg hadde 9 kjeks på hver stekeplate.
Sett så platen midt i ovnen på 175 grader og stek kjeksen i 8 - 10 minutter. De skal ikke være helt harde ,men ha en myk kjerne.La kjeksene avkjøles litt på stekeplaten før de flyttes over på rist.
En enkel oppskrift som virkelig er verdt forsøket. Om du prøver la meg gjerne få vite det , enten her på bloggen eller på Instagram hvor du finner meg som Bakemester Snipp om du vil følge meg. Håper du ble fristet!
Ha en fin bakedag videre!
De låter jättegoda, och inte så farligt söta. De måste jag prova!
ResponderEliminarVeldig gode!! La meg gjerne få vite hvordan det gikk om du prøver Ha en fin dag
EliminarMen hvor mye sukker?... Eller er det kun vaniljesukkeret som skal brukes som søtning?
ResponderEliminarBeklager ser ut som sukkermengden har falt ut av oppskriften det skal være 2 dl sukker i oppskriften :Skal rette det opp med en gang Håper det smakte ???
Eliminarskal prøve det!!!
ResponderEliminarskal prøve det!!!
ResponderEliminarGjør det og la meg gjerne få høre om de falt i smak Takk for at du tittet innom bloggen God jul
Eliminar