Smakskombinasjonen av blodappelsin og hvit sjokolade er virkelig god og verdt å prøve.Om du vil lage blodappelsin muffins trenger du ;
100g smør / 100g de mantequilla
2 egg / 2 huevos
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
2ts bakepulver / 2 chucaradita de levadura
1ts vaniljesukker / 1 chucaradita de azucar avanillado
2dl blodappelsinsaft / 2 dl zumo de naranjas sanguineas
4dl mel / 4dl de harina
1 klype salt / 1 pincho de sal
Begynn med å sette ovnen din på 200 grader. Pisk smør og sukker luftig.Deretter pisker du inn ett og ett egg, pisk godt mellom hvert egg gjerne 3-4 minutter. Press saften ut av blodappelsinene dine og bland den inn i røren.
Pisk videre, mens du blander resten av de tørre ingrediensene dine i en bolle. Sikt så inn det tørre og rør alt forsiktig sammen med en slikkepott.
Fyll muffinsformene dine 3/4 fulle og stek dem midt i ovnen , på 200 grader , i muffinsbrett. De er ferdig stekte etter 15- 18 minutter, de skal kun få en gyllen overflate så følg godt med på slutten av steketiden. Jeg fikk 16 muffins ut av min røre denne gangen.
Avkjøles på rist, disse kan fint spises som de er eller fryses om du vil det. Jeg lagde en frosting basert på hvit sjokolade og pyntet litt på dem,ordentlig påskecupcakes ble det, med gul frosting og påskesjokolade til pynt. Til frostingen denne gangen brukte jeg;
75g hvit sjokolade / 75g chocolate blanco
1dl fløte / 1 dl de nata
50g philadelpiaost / 50g de queso de philadelpia
gul konditorfarge / colorante amarillo
Varm opp fløten og la sjokoladen smelte i den, husk at fløten ikke må koke. Avkjøl og sett den i kjøleskapet i minst 8 timer eller over natten, bland inn philadelpiaosten og pisk det hele til en tykk krem.
Jeg blandet inn litt gul konditorfarge før jeg pisket den opp , for litt ekstra påskefølelse. Kremen holder til ca. 10 cupcakes .Sprøyt ut med den tippen du best liker, og voila påskecupcakes. Jeg pyntet med sjokoladen vi hadde laget også og det ble riktig så fint.
Deretter gjennstår det viktigste , å nyte smakskombinasjonene og å spise seg proppmett enten i solveggen eller foran peisen på påskens siste dag for denne gang.
Ha en fin siste påskedag videre!
Begynn med å sette ovnen din på 200 grader. Pisk smør og sukker luftig.Deretter pisker du inn ett og ett egg, pisk godt mellom hvert egg gjerne 3-4 minutter. Press saften ut av blodappelsinene dine og bland den inn i røren.
Pisk videre, mens du blander resten av de tørre ingrediensene dine i en bolle. Sikt så inn det tørre og rør alt forsiktig sammen med en slikkepott.
Fyll muffinsformene dine 3/4 fulle og stek dem midt i ovnen , på 200 grader , i muffinsbrett. De er ferdig stekte etter 15- 18 minutter, de skal kun få en gyllen overflate så følg godt med på slutten av steketiden. Jeg fikk 16 muffins ut av min røre denne gangen.
Avkjøles på rist, disse kan fint spises som de er eller fryses om du vil det. Jeg lagde en frosting basert på hvit sjokolade og pyntet litt på dem,ordentlig påskecupcakes ble det, med gul frosting og påskesjokolade til pynt. Til frostingen denne gangen brukte jeg;
75g hvit sjokolade / 75g chocolate blanco
1dl fløte / 1 dl de nata
50g philadelpiaost / 50g de queso de philadelpia
gul konditorfarge / colorante amarillo
Varm opp fløten og la sjokoladen smelte i den, husk at fløten ikke må koke. Avkjøl og sett den i kjøleskapet i minst 8 timer eller over natten, bland inn philadelpiaosten og pisk det hele til en tykk krem.
Jeg blandet inn litt gul konditorfarge før jeg pisket den opp , for litt ekstra påskefølelse. Kremen holder til ca. 10 cupcakes .Sprøyt ut med den tippen du best liker, og voila påskecupcakes. Jeg pyntet med sjokoladen vi hadde laget også og det ble riktig så fint.
Ha en fin siste påskedag videre!
No hay comentarios:
Publicar un comentario