Halvparten ble spist opp sporensterks og resten havnet i fryseren igjen men nå i annet format. Om du vil prøve trenger du;
100g smør / 100g de mantequilla
1,5dl sukker / 1,5dl de azucar
2 egg / 2 huevos
1,5dl melk / 1,5 dl de leche
1,5ts bakepulver / 1 chucaradita de levadura
0,5ts natron / 0,5 chucaradita de bicarbonato
2ts vaniljesukker / 2 chucaraditas de azucar vanillado
en klype salt / un pincho de sal
5dl mel / 5dl de harina
30g maizena / 30g de maizena
2,5dl smeltet is / 2,5dl de helado derritido
40g mørk sjokolade / 40g de chocolate negro
2ss kakao / 2 chucaras de cacao
Begynn med å sette ovnen din på 225 grader. Rør sukker og smør hvitt, deretter har du i eggene , ett om gangen.
Bruk en tannpirker for å sjekke om de er ferdige, stikk den inn i muffinsen og dra den raskt ut igjen om det sitter røre igjen på tannpirkeren din trenger de litt lengre tid i ovnen. Jeg fikk 16 muffins av denne oppskriften.
Du kan helt sikkert bruke hvilken som helst iskrem, som sagt så brukte jeg Ben and Jerrys cookiedough fordi det var det som hadde blitt glemt i fryseren, men det skal gå bra med annen is også tenker jeg.
Om du vil pynte disse med frosting og gjøre dem om til cupcakes annbefaler jeg å bare fylle muffinsformene dine halvfulle , for disse hever mye og "flyter" litt utover formene om du fyller dem 3/4. Da gjenstår det bare å finne tekoppen og solveggen og nyte disse godbitene.
Ha en fin bakedag videre!