Til 4 porsjoner trenger du;
2 dl. fløte / 2 dl. nata
1 dl. creme fraiche / 1dl. creme fraiche
1 ss. sukker / 1 chucara de azucar
1,5 gelatinplater / 1,5 hojas de gelatina
100g. freias melkesjokolade / 100 g de chocolate de leche
1kanelstang / 1 rama de canel
1 stjerneanis / 1 estrella de anis
Kanel / Canela
1 appelsin / 1 naranja
1/2 sitron / 1/2 limon
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Ha fløte, creme fraiche og sukker i en kjele og kok det opp. Ha i melkesjokoladen i biter og rør om til det smelter. Press ut det kalde vannet av gelatinplatene og rør dem inn. Hell blandingen opp i fire serveringsskåler og la det avkjøles i kjøleskap i 2 - 3 timer.
Skrell appelsinen og den halve sitronen og del dem opp i små biter, strø over 2 teskjeer sukker og litt kanel. Ha i kanelstangen og anis og la det stå og godgjøre seg til pannacottaen er stiv.
Det var ett lite stykke Norge her i Spania, men kan nytes i alle verdenshjørner. Ha en fin dag!
Mumsigt!
ResponderEliminar