Dette har etterhvert også blitt mannens favoritt så da ble det denne til Valentines middag i år. Til 2 veldig sultne personer trenger du;
ca 500 g hvite bønner på glass/ un tarro de judias blancas ca 500g
5-6 skiver chorizo / 5-6 lonchas de chorizo
4 ferske torskefileter / 4 filetes de merluza
1 egg / 1 huevo
1/2 purreløk / 1/2 puerro
1/2 rødløk / 1/2 cebolla roja
3 gulrøtter / 3 zanahorias
1 squash / 1 calabacin
litt fersk spinat / un poco de espinacas
150 g. brekkbønner / 150 g. de judias redondas
Begynn med å koke opp litt vann i en kjele, kutt brekkbønnene og gulrttene i skiver og kok dem i vannet i 10 min , til de begynner å bli møre. Mens de koker skjærer du rødløk, purreløk og squashen i skiver. Ha litt olivenolje i en stor stekepanne og ha oppi den ferdigkuttede løken, squashen og purreløken, la dette surre en 5 min. tid. Ha deretter oppi de hvite bønnene og chorizoen, rør rundt med jevne mellomrom, etter ytterlige 5min. har du oppi de avrente gulrøttene og brekkbønnene. Skru ned varmen litt og la det putre videre mens du gjør ferdig fisken, rør om en gang i blandt.
Stek dem i olivenoljen i ca. 4-5 min på hver side avhening av tykkelsen på filetene.
Mens fisken steker seg, vender du inn spinaten i grønnsakene, ha også på litt salt og pepper.
Når fisken er ferdig gjenstår det bare å annrette på tallerken, ha grønnsaksblandingen på og legg torskefiletene oppå. Så er det bare å nyte middagen!
No hay comentarios:
Publicar un comentario