tag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post1699469291133800131..comments2023-10-24T04:05:20.118-07:00Comments on Bakemester Snipp: Julebrus!!!!!!Helenehttp://www.blogger.com/profile/02025724478033002492noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post-78484591433824760122014-01-10T00:50:16.216-08:002014-01-10T00:50:16.216-08:00Hei Geir Olav
Jeg brukte baksiden på en spiseskje ...Hei Geir Olav<br />Jeg brukte baksiden på en spiseskje og "trykte" bringebærpureen igjennom ett dørsslag som jeg har med veldig små hull. En sil skulle også gå bra ,men pureen trenger nok litt hjelp av en skje for å renne igjennom. Håper julebrusen smakte, jeg selv kom meg igjennom noen liter denne jula også. Ha ett riktig godt nytt år og takk for at du besøker meg her inne.<br />Hilsen HeleneHelenehttps://www.blogger.com/profile/02025724478033002492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post-88958362329862913312013-12-23T10:56:30.865-08:002013-12-23T10:56:30.865-08:00Hei!
Tusen takk for oppskrift.
Lure på kva du br...Hei!<br /><br />Tusen takk for oppskrift.<br /><br />Lure på kva du brukte for å sile bringebærpuréen?<br /><br />Eg brukte (tinte) frosne bringebær, men eg fekk ikke til å sile dei i eit dørslag...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11655131114391829313noreply@blogger.com