tag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post4399887155948950522..comments2023-10-24T04:05:20.118-07:00Comments on Bakemester Snipp: PlommesyltetøyHelenehttp://www.blogger.com/profile/02025724478033002492noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post-44002229960477579562014-08-31T04:49:07.101-07:002014-08-31T04:49:07.101-07:00De plommene jeg bruker er veldig saftige så det bl...De plommene jeg bruker er veldig saftige så det blir mye væske derfor pleier jeg å la det putre lenge,synes også det smaker bedre når det småkoker over lengre tid men det kan godt være at det bare er i hodet mitt haha. Prøv deg frem smak underveis så får du ett syltetøy som passer helt etter din smak. Blir glad om du forteller meg hvordan det gikk Ha en fin dag og takk for at du kikker innom bloggenHelenehttps://www.blogger.com/profile/02025724478033002492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post-51193561085794486902014-08-27T10:21:26.904-07:002014-08-27T10:21:26.904-07:00Hei, så spennende ut, men noen spesiell grunn til ...Hei, så spennende ut, men noen spesiell grunn til at dette skal koke i over 1.1/2 time, det er veeeeldig lenge ? Normalt trenger ikke syltetøy koke mer enn 10 minutter...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11204552975337326994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post-49623918494747569062013-10-16T13:20:04.025-07:002013-10-16T13:20:04.025-07:00Ikke noe å takke for,bare hyggelig å høre at noen ...Ikke noe å takke for,bare hyggelig å høre at noen faktisk prøver de oppskriftene jeg legger ut. Takk for at du titter innom bloggen. Ha en fin dag<br />Helenehttps://www.blogger.com/profile/02025724478033002492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319331213746800083.post-8282668955474198742013-10-09T14:48:07.175-07:002013-10-09T14:48:07.175-07:00Jeg forsøkte en forenklet versjon av dette syltetø...Jeg forsøkte en forenklet versjon av dette syltetøyet, med mindre koking og ingen mosing, og det ble aldeles nydelig! Nå er jeg i gang med posjon nr tre! Genialt med plommer, sitron, eple og kanel! Tusen takk! Anonymousnoreply@blogger.com